Brian Polling

Naast alle diensten die PIT en NDI al eerder aanboden, zijn wij blij om te melden dat wij sinds kort ook KPN ÉÉN aanbieden via de Excellence formule. Dit betekent niet alleen één einddatum voor alle contracten, maar ook 25% kosteloos afschalen. Kortom, de ideale totaaloplossing voor totaalcommunicatie.

Het afgelopen jaar is NDI druk bezig geweest om onze processen en procedures met betrekking tot informatiebeveiliging nog verder uit te schrijven, te optimaliseren en te laten toetsen. Dit alles met als resultaat dat wij ‘het stempel’ hebben ontvangen dat wij voldoen aan alle eisen die hieraan zijn gesteld.

Na de lancering in september zijn de iPhone 8 en de iPhone 8 Plus inmiddels volop te leveren. Op de iPhone X moeten we nog even wachten, maar de eerste bestellingen kunnen wel worden geplaatst.

Veel leesplezier!

Brian Polling, brian@pit.nl

PIT en NDI zijn KPN Excellence partner en bieden KPN ÉÉN aan KPN ÉÉN dobbelsteenKPN ÉÉN is een oplossing voor totaalcommunicatie. KPN ÉÉN maakt het mogelijk om naar eigen wens één of meerdere modules uit de dienst af te nemen. Dit geeft u de flexibiliteit om uw ideale communicatiepakket samen te stellen.

In deze nieuwsbrief staan de verschillende modules beschreven die u af kunt nemen als onderdeel van KPN ÉÉN. Van elke module is een aparte dienstbeschrijving beschikbaar met meer detailinformatie. NDI levert deze diensten conform de KPN-dienstbeschrijvingen en voorwaarden.
Lees verder

Apple iPhone 8 en 8 plus zijn leverbaar iPhone 8De nieuwe iPhone-modellen zijn inmiddels officieel aangekondigd. Na meer dan een jaar van geruchten zijn er drie nieuwe modellen onthuld. De Apple iPhone 8 en de iPhone 8 Plus zijn inmiddels leverbaar. De iPhone X zal pas vanaf 3 november in Nederland verschijnen. Voor het bestellen van de iPhone 8 en 8 Plus, of om op de pre-orderlijst voor de iPhone X te komen, kun je een bericht sturen naar binnendienst@ndi.nl.

NDI haalt ISO 27001 certificaat
Filler
ISO 27001 certificaat

Automatisering kent, zeker momenteel, veel risico’s op het gebied van informatiebeveiliging. Verlies van data door storingen of inbraakpogingen kan leiden tot grote schade of verlies van klanten.

Iedereen heeft het vertrouwen dat zijn IT-partij goede maatregelen neemt om deze risico’s af te dekken. Om het zeker te weten moet u bijna zelf een IT‘er zijn, het is allemaal erg ingewikkeld en voor de meeste mensen is het ‘black-box’. U moet dus haast blind vertrouwen op de IT-partner.
Lees verder

T-Mobile zet volgende stap richting 5G-netwerk
Filler
T-Mobile logo

T-Mobile legt een basis voor zijn toekomstige 5G-netwerk door als eerste mobiele operator in Europa nieuwe TD-LTE-techniek grootschalig beschikbaar te maken voor klanten. T-Mobile-klanten in Nederland kunnen hierdoor nog sneller, stabieler en vooral meer data downloaden en online media streamen.

Het T-Mobile-netwerk heeft er nu een vierde band bij op de 2600MHz-frequentie. Hiermee verhoogt T-Mobile de capaciteit van zijn mobiele netwerk fors, omdat klanten via deze techniek de beschikking krijgen tot wel 120Mbps extra bandbreedte, aanvullend op wat er al beschikbaar is. Deze vierde band maakt gebruik van TD-LTE-technologie. T-Mobile heeft recentelijk de uitrol van de derde 4G-frequentieband (4G op 2100MHz) landelijk afgerond en pakt gelijk grootschalig door met deze volgende grote stap in de ontwikkeling van het beste mobiele netwerk ter wereld.