Brian Polling

De vakantieperiode zit er alweer een tijdje op en ondanks dat we in Nederland nog lang hebben mogen genieten van een nazomer, zijn de meeste mensen alweer een tijd aan het werk! Ook bij Partners in Telecom hebben we niet stilgezeten en hebben wij weer een aantal interessante nieuwtjes onder elkaar gezet.

De providers denken deze tijd volop mee met de ondernemers en komen met nieuwe diensten en aangepaste tarieven. KPN heeft besloten om niet alleen met ISDN te stoppen, maar ook geen SDSL meer aan te bieden. De komst van de nieuwe iPhones biedt uitdagingen voor de providers door de nieuwe eSIM.

Veel leesplezier.

Brian Poll

Voorlopig geen eSIM voor iPhone Xs en iPhone Xr in Nederland Apple logoApple introduceert de eerste twee smartphones met ruimte voor twee simkaarten. De iPhone Xs en iPhone Xr heeft naast een gewone, fysieke nanosim ook ruimte voor een eSIM.
Lees verder

Uitfasering SDSL KPN logoKPN heeft aangekondigd de SDSL-dienstverlening uit te faseren. Het moment van uitfaseren is afhankelijk van de beschikbaarheid van de volgende alternatieve diensten: ADSL2+, VDSL, BVDSL en FTTH.
Lees verder

Inflatiecorrectie Vodafone
Filler
Vodafone logo

Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) stelt elk jaar vast met welk percentage de prijzen in Nederland gemiddeld zijn gestegen. Het gemiddelde inflatiepercentage over 2017 is 1,39%. Per 1 oktober zullen de prijzen van verschillende mobiele abonnementen verhoogd worden met het inflatiecijfer.
Lees verder

Nieuwe versie Android BelAssistent
Telfort logo

Vanaf augustus is er een nieuwe versie van de Android en iOS BelAssistent beschikbaar in de stores. In het geval van iOS gaat het om een update, in het geval van de Android-versie gaat het om een compleet nieuwe versie.
Lees verder