Brian Polling

De afgelopen weken hebben wij niet alleen genoten van het mooie weer, er zijn ook veel nieuwe diensten en producten gelanceerd. Zo komt KPN met een SIP-trunk-oplossing en is de nieuwe BelAssistent-app van Telfort klaar voor gebruik.

We.Stream komt met veilige mobiele wifihotspot, voorzien van ingebouwde Cloud-SIM-technologie. Hierdoor kunnen gebruikers veilig en onbeperkt internetten in meer dan honderd landen wereldwijd.

En waar steeds meer providers inmiddels 4G-roaming aanbieden in Europese landen blijft Tele2 Nederland nog achter in de ontwikkelingen. Meer over deze onderwerpen lees je in deze nieuwsbrief.


Veel leesplezier!

Brian Polling, brian@pit.nl

KPN introduceert SIP-trunk-oplossing binnen KPN EEN KPN logoMet trots introduceert KPN een SIP-trunk-oplossing binnen KPN EEN: KPN EEN Bedrijf Connect. Deze nieuwe dienst maakt het mogelijk om een ISDN-telefooncentrale aan te sluiten op het Broadsoft-platform.
Lees verder

De BelAssistent-app van Telfort Telfort logoSinds 26 maart is de nieuwe BelAssistent beschikbaar voor iOS. Binnenkort volgt de Android-versie. Het is een compleet vernieuwde BelAssistent.
Lees verder

We.Stream
We.Stream

Mobiele data-aanbieder Mondicon heeft op 9 januari 2018 tijdens ’s werelds grootste techbeurs CES in Las Vegas een nieuw product gelanceerd: We.Stream. We.Stream is een veilige mobiele wifihotspot, voorzien van ingebouwde Cloud-SIM-technologie. Hierdoor kunnen gebruikers veilig en onbeperkt internetten in meer dan honderd landen wereldwijd. We.Stream is dankzij het innovatieve karakter geselecteerd om deel uit te maken van de Nederlandse StartupDelta-delegatie onder leiding van prins Constantijn.
Lees verder

Tele2 biedt nog geen roaming in Europa aan
Filler
Tele2 logo

Tele2 Nederland lijkt achter te lopen met het aanbieden van 4G-roaming. Terwijl in andere landen waar Tele2 opereert 4G-roaming binnen Europa al langer beschikbaar is. Mobile Cowboy Ron Smeets schrijft: “Ik ben zelf al enkele maanden klant van Tele2 en mij viel in die periode regelmatig op dat ik in alle EU-landen waar ik kwam geen verbinding kon maken met lokale 4G-netwerken. Daarover heb ik eind vorig jaar al eens met Tele2 contact gehad. De provider zei toen dat 4G-roaming alleen nog mogelijk was in landen waar Tele2 ook een eigen netwerk heeft: Zweden, Denemarken, Kroatië en de drie Baltische staten (Estland, Letland en Litouwen). In de loop van 2018 zouden daar meer landen bij komen.” (Business Partner Journal Maart 2018).
Lees verder