Brian Polling

Het is alweer even lente en ondanks dat het mooie weer nog op zich laat wachten, hebben wij wel weer een aantal mooie berichten om te delen. Zo laten we je weten welk netwerk dit jaar als het beste getest is en we laten je kennismaken met een nieuw accessoire van Samsung. Verder stopt KPN met ISDN en is Telfort druk bezig met de ontwikkeling van een nieuwe dienst.

Met de zomer om de hoek is het goed om te weten dat een aantal abonnementen structureel gaan veranderen. Bepaalde bundels zullen niet langer worden verkocht en het is dus van belang om goed na te denken over het verbruik de aankomende maanden. Uiteraard denken wij graag mee indien dit gewenst is.

Veel leesplezier!

Brian Polling, brian@pit.nl

KPN stopt met ISDN KPN logoVorige maand heeft KPN aangekondigd alle ISDN en PSTN (analoog) Meervoudig producten uit te faseren. Dit betekent dat ISDN1/2 Enkelvoudig (EV), ISDN2 Meervoudig (MV) en PSTN Meervoudig (MV) vanaf 1 september 2019 ophouden te bestaan. De diensten kunnen voorlopig nog wel gekocht worden en de komende twee jaar blijven KPN en Telfort Zakelijk deze producten ondersteunen.
Lees verder

Wijzigingen Zakelijke Telefonie Telfort Telfort logoVanaf 15 juni wordt een wijziging doorgevoerd in de zakelijke abonnementen van Telfort. Dit is goed nieuws voor alle klanten die bellen, sms’en en internetten in de EU. Met ingang van deze datum worden er geen extra kosten meer in rekening gebracht en kunnen klanten bellen, sms’en en internetten vanuit de bestaande bundels. Kortom, je betaalt voor het gebruik alsof je in Nederland bent.
Lees verder

Samsung komt met DeX
Filler
Samsung DeX

Naast de Galaxy S8 en de Galaxy S8+ heeft Samsung ook nog een accessoire uitgebracht, namelijk de Samsung DeX. Met dit apparaat is het mogelijk om de telefoon te gebruiken als een pc door het aansluiten van een beeldscherm, muis en toetsenbord.
Lees verder

Uitgebreide factuuranalyse uitgesteld
Filler
Telfort logo

Afgelopen januari heeft Telfort Zakelijk een bericht uitgestuurd over de ingebruikname van de dienst ‘Uitgebreide factuuranalyse’. Zij werken op dit moment aan updates om deze dienst nog klantvriendelijker te maken. Helaas kost de oplevering van de nieuwe omgeving meer tijd dan zij hadden voorzien. Inmiddels werkt Telfort toe naar een opleverdatum eind mei.
Lees verder

T-Mobile opnieuw als beste netwerk getest
Filler
T-Mobile Logo

Voor het tweede jaar op rij is T-Mobile getest als het beste netwerk van Nederland. Het onafhankelijke onderzoeksbureau P3 maakt dit bekend. Dat betekent niet alleen dat klanten blij zijn met het snelle internet en met de beste gesprekskwaliteit, maar ook dat de landelijke netwerkdekking als zeer goed wordt ervaren. Daar komt bij dat de netwerkcapaciteit nog volop ruimte biedt voor groei.
Lees verder