Brian Polling

De eerste maanden van het nieuwe jaar zijn voorbij en daarmee gaan nieuwe ontwikkelingen en een prachtige samenwerking gepaard. Waar Telfort komt met een grote databundel om grootverbruikers beter te faciliteren, zijn er ook wijzingen doorgevoerd in het tarief voor de thuiskopievergoeding. Dit komt mede door de ontwikkelingen in het gebruik van mobiele apparaten en een verschuiving naar andere of nieuwe apparaten.

Vodafone heeft het 4G en wifi bellen geïntroduceerd. Door het aanbieden van deze mogelijkheid zijn de gesprekken van betere kwaliteit en is er een snellere verbinding. Vooral voor bellen in panden met een slechte dekking is dit een uitkomst.

Verder gaat NDI een samenwerking aan met DearBytes, een specialist op het gebied van IT security. Uiteraard zijn wij heel blij dat wij met deze specialisatie veel klanten kunnen voorzien in de behoefte van deze tijd, want wat is er nu belangrijker dan een veilige digitale omgeving?

Veel leesplezier!

Brian Polling, brian@pit.nl

Telfort introduceert grote databundel Telfort logoVanaf 1 december introduceert Telfort een databundel van 12 GB. Telfort maakt daarmee het aanbod op telefonie nog completer en speelt op deze manier in op de behoefte van klanten die onbezorgd willen internetten.
Lees verder

Tarief thuiskopievergoeding aangepast Logo ThuiskopieDe Stichting Onderhandelingen Thuiskopievergoeding (SONT) heeft de hoogte van de nieuwe tarieven voor de thuiskopievergoeding vastgesteld voor de periode vanaf 1 januari 2018 tot en met 31 december 2020.
Lees verder

Virtual Private Server live binnen KPN EEN MKB Excellence
Filler
KPN logo

Recentelijk is binnen KPN EEN MKB Excellence de dienst Virtual Private Server live gegaan. Met deze server is het mogelijk om onder andere applicaties, databases en websites te hosten op een eigen afgeschermde server. Een VPS is geheel naar eigen wens in te richten, maar kan ook afgenomen worden met een voorgeïnstalleerd control panel. De servers zijn unmanaged, wat betekent dat de verantwoordelijkheid voor het beheer en de draaiende applicaties bij de gebruiker ligt.

Bellen via 4G en wifi met Vodafone
Filler
Vodafone logo

Klanten van Vodafone hebben toegang tot een goed netwerk. Toch kan het voorkomen dat het bereik zo nu en dan wegvalt. Dit kan onder andere te maken hebben met een geblokkeerd signaal door dikke betonnen kantoormuren of gecoate ruiten. Daarom biedt Vodafone bellen via 4G en wifi aan. Daarmee verbetert zij het bereik en de kwaliteit van bellen, zowel op kantoor als daarbuiten. De gesprekken worden verrekend zoals voorheen en voor deze dienst worden geen extra kosten in rekening gebracht.
Lees verder

Samenwerking met DearBytes
Filler
DearBytes logo

Op het gebied van ICT is NDI een alleskunner en als generalist is samenwerking met specialisten essentieel. Om die reden zijn wij een samenwerking aangegaan met Dearbytes, dé IT security specialist van Nederland. In onze wereld zijn “bytes” overal en vrijwel altijd en vanaf iedere locatie beschikbaar. DearBytes zorgt ervoor dat organisaties hier veilig gebruik van kan maken. Hun medewerkers zijn professionele cybercrime fighters. Zij leveren 24/7 strijd tegen actuele, digitale dreigingen. Dit doen zij met inzet van hun jarenlange kennis en ervaring. Door toepassing van verschillende innovatieve oplossingen helpen zij graag bij het optimaliseren van de digitale beveiliging van bedrijven.
Lees verder