Brian Polling

Het nieuwe jaar is alweer even begonnen en we kunnen terugkijken op een succesvol 2016. Eind 2016 hebben wij de klanttevredenheidsmeting aan u verstuurd en we hebben veel respons mogen ontvangen. Opmerkingen en vragen die u hierin heeft gezet, hebben wij doorgenomen en we hebben indien nodig contact opgenomen. Gelukkig was het voornamelijk positieve respons. Dit was ook te merken aan het gemiddelde cijfer dat wij van u hebben gekregen, een prachtige 8,5!

KPN heeft een nieuwe versie van haar groot zakelijke abonnement uitgebracht waarin voor een deel van de aansluitingen EU-gebruik is inbegrepen.

Verder heeft Vodafone de eerste stappen gezet om bellen over wifi mogelijk te maken.

Veel leesplezier!

Brian Polling, brian@pit.nl

KPN Zakelijk Mobiel 2016 KPN logoPer 1 december introduceert KPN Zakelijk Mobiel 2016 waarbij roaming in de EU en bellen en sms’en naar de EU standaard in de abonnementen met onbeperkt bellen is opgenomen.
De voordelen van nieuw Zakelijk Mobiel 2016 zijn onbeperkt bellen en gebeld worden in de EU. Dit is een standaardonderdeel van de Onbeperkt abonnementen en de Bundel XL. Onbeperkt bellen vanuit Nederland naar de EU is standaard opgenomen in de Onbeperkt abonnementen en de Bundel XL.
Lees verder

Telfort introduceert vanaf 1-1-2017 voordeliger bellen en internetten in en naar de EU Telfort logoKlanten met Zakelijk OpMaat (2016) bellen en internetten vanaf 1 januari nóg voordeliger in de EU. Ook bellen vanuit Nederland náár de EU wordt voordeliger. Om alvast vooruit te lopen op het wettelijk besluit, dat alle providers vanaf 15 juni 2017 minuten en MB's die worden verbruikt in de EU als nationale eenheden moeten factureren, geeft Telfort extra korting op deze tarieven.
Lees verder

Vodafone doorbreekt barrières met 4G voice-bellen én wifi-bellen
Filler
Vodafone logo

Vodafone zet vandaag de volgende stap in de evolutie van mobiele telefonie met 4G-bellen én wifi-bellen. Door gebruik te maken van de eigenschappen van 4G en wifi wordt de kwaliteit van mobiel bellen voor Vodafoneklanten verder verbeterd, zowel buitens- als binnenshuis.
Lees verder

Omzetten van 06 -nummers mobiele data naar 097 –nummers
Filler
Mobiele telefonie

Om te voorkomen dat 06-nummers in Nederland opraken heeft de overheid besloten dat een 06-nummer alleen gebruikt mag worden voor mobiel bellen. Mobiele datatoepassingen zoals tablets en laptops moeten 097-nummers gebruiken. Dit geldt ook voor toepassingen zoals slimme energiemeters, pinautomaten, alarmsystemen, thermostaten en beveiligingscamera's.
Lees verder

Mede namens CliniClowns bedanken wij je voor jouw steun
Filler
CliniClowns logo

Mede namens CliniClowns danken wij je hartelijk voor het inzamelen van cartridges en mobiele telefoons. Samen hebben we in 2016 ruim 3,9 miljoen cartridges en mobieltjes bespaard van de afvalberg. Met inzamelen werk je niet alleen mee aan een schoner milieu, maar schenk je ook afleiding en plezier aan zieke en gehandicapte kinderen.
Lees verder