Brian Polling

De zomer is begonnen en wij mogen al een tijdje genieten van het mooie weer. Voordat de vakantie start en de warme vakantiebestemmingen worden bereikt willen wij graag nog een aantal wijzigingen onder de aandacht brengen.

KPN wijzigt niet alleen de prijzen voor KPN Zakelijk, maar komt ook met een wijziging op het gebied van vaste telefonie voor KPN ÉÉN klanten. De uitfasering van de ISDN-lijnen wordt verder doorgevoerd, in 2019 zullen er verschillende lijnen verdwenen zijn.

Waar Vodafone is gestopt met SignaalPlus femtocell, komt Telfort met een nieuw zakelijk abonnement voor hosted telefonie. Meer over al deze wijzigingen leest u in deze nieuwsbrief.

Alvast een fijne vakantie,

Brian Polling, brian@pit.nl

Wijzigingen KPN ÉÉN Vaste Telefonie KPN logoVanaf 25 juni 2018 zijn er een aantal wijzigingen voor de vastetelefonieklanten van KPN ÉÉN. Naast onbeperkt bellen kunnen klanten nu ook kiezen voor betalen per minuut. Dit is geweldig nieuws voor klanten met weinig uitgaand belverkeer, maar voor wie bereikbaarheid wel belangrijk is. Dit nieuwe profiel heet ‘Kantoor’.

Prijswijziging Mobiel juni 2018 KPN logoIn de maand juni heeft KPN Zakelijk op zijn mobiele telefonie de jaarlijkse inflatiecorrectie doorgevoerd. Dit betekent dat een groot deel van de klanten te maken krijgt met een prijsaanpassing.
Lees verder

Telfort introduceert nieuw zakelijk abonnement
Telfort logo

Op 10 juli 2018 introduceerde Telfort Zakelijk ‘Zakelijk VoIP’. Dit abonnement is een samenvoeging van Hosted Telefonie Basis en Hosted Telefonie Extra. Zakelijk VoIP vervangt dan ook beide abonnementen.
Lees verder

Uitfasering ISDN2
Filler
KPN logo

Het traditionele telefonienetwerk van KPN bereikt het einde van zijn levensduur. Daarom heeft KPN besloten om de dienstverlening voor ISDN1/2 en PSTN meervoudig per 1 september 2019 te beëindigen. Dit heeft een directe impact op klanten die nog bellen met ISDN2 of een meervoudig analoge of ISDN2-verbinding.
Lees verder

Vodafone stopt met SignaalPlus femtocell
Filler
Vodafone logo

De dienst SignaalPlus femtocell zal vanaf oktober dit jaar stoppen. Er zijn inmiddels betere alternatieven beschikbaar,namelijk bellen via 4G of wifi. Tevens werkt de huidige femtocell alleen op 3G.
Lees verder