Brian Polling

Na de warme dagen in de afgelopen maand kijkt iedereen uit naar de zomer. Wij zijn dan ook blij om te kunnen melden dat alle providers inmiddels geen extra kosten meer berekenen voor gebruik in het buitenland in de EU. Mocht je van plan zijn binnenkort naar een land binnen de EU te vertrekken dan scheelt dit aanzienlijk in de kosten.

Er komen steeds meer geruchten over de nieuwe iPhone. Naar verwachting worden er in september twee verschillende versies gelanceerd en is Apple druk bezig met een aantal grote aanpassingen.

Veel leesplezier!

Brian Polling, brian@pit.nl

Nieuwe ONE Mobile 1GB Bundel Vodafone logoZoals eerder aangekondigd wordt de ONE Mobile line-up uitgebreid met een kleinere worry-free EU-databundel. ONE Mobile is de mobiele-telefonieoplossing van Vodafone voor ondernemers in het MKB. Deze flexibele dienst biedt voor iedere medewerker een passend abonnement op basis van zijn behoeften.
Lees verder

T-Mobile is over op de nieuwe EU-regels voor roaming T-Mobile logoBij T-Mobile zijn de regels ingegaan en vanaf 13 juni kunnen zowel consumenten als zakelijke gebruikers dataroaming gebruiken in de EU zonder extra kosten.
Lees verder

KPN voert inflatiecorrectie door voor mobiele abonnementen
Filler
Logo KPN

Een groot deel van de klanten krijgt in de maanden juni en juli te maken met een prijsaanpassing. KPN Zakelijke Markt voert op alle zakelijke mobiele abonnementen een inflatiecorrectie door.
Lees verder

Volgende iPhone wordt waterdicht en draadloos oplaadbaar
Filler
Apple logo

Eén van de leveranciers van Apple heeft in een Japanse krant gezegd dat de nieuwste iPhone waterdicht wordt en draadloos oplaadbaar.

Robert Hwang, topman van Apple-leverancier Wistron, sprak over het veranderde test- en assemblageproces van de nieuwe iPhone en klapte toen uit de school over de vernieuwingen. Wistron is een van de twee producenten van de nieuwe iPhone, samen met het eveneens Taiwanese Foxconn.
Lees verder