Brian Polling
Het eind van het jaar nadert en op de valreep lanceren een aantal providers verbeterde apps en nieuwe diensten. Telfort komt met Zakelijk Veilig Werken, een flexibele oplossing voor beveiliging van diverse apparaten.

Ook partner We.Stream blijft zich ontwikkelen op het gebied van veiligheid en biedt een aantal nieuwe functies om ervoor te zorgen dat de veiligheid van data via hun device gegarandeerd kan worden.

Als klap op de vuurpijl is Partners in Telecom een samenwerking aangegaan met KPN International om jou niet alleen binnen Nederland maar ook daarbuiten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Veel leesplezier.

Brian Polling
brian@pit.nl

MijnGesprek app is sterk verbeterd KPN logoSinds 26 november is de verbeterde versie van de MijnGesprek app van KPN live. Naast dat de app nu compatible is met iOS 12, zijn er ook nog een aantal functies toegevoegd:
Lees verder

Telfort Zakelijk introduceert een nieuwe dienst Telfort logoTelfort Zakelijk komt per direct met een nieuwe dienst: Zakelijk Veilig Werken. Deze nieuwe dienst is een doeltreffende, eenvoudige en flexibele oplossing voor het beveiligen van laptops en mobiele telefoons.
Lees verder

We.Stream wordt veiliger
Filler
We.Stream

Om de veiligheid van persoonlijke instellingen te maximaliseren is het sinds kort mogelijk om jouw SSID en wachtwoord aan te passen. Ook is het mogelijk om de SSID te verbergen.
Lees verder

Fusie tussen T-Mobile & Tele2 goedgekeurd
T-Mobile logo

De Europese Commissie heeft de fusie tussen T-Mobile en Tele2 in Nederland goedgekeurd. Daarmee wordt de weg vrijgemaakt voor een grote speler op de mobiele en vaste telecommarkt die zich volledig richt op de belangen van consumenten en bedrijven. De gefuseerde organisatie zal de Nederlandse telecommarkt verder opschudden en de huidige dominante spelers KPN en VodafoneZiggo blijven uitdagen.
Lees verder

KPN International
KPN logo

Ben je op zoek naar veilige en stabiele verbindingen tussen de internationale vestigingen? Partners in Telecom heeft sinds kort een samenwerking met KPN International waardoor wij je ook op dit gebied van uitstekende diensten kunnen voorzien. Neem voor meer informatie contact op met jouw accountmanager.