Brian Polling

Voor velen is de vakantieperiode weer voorbij, maar de rust die deze periode brengt, was voor ons niet van toepassing dit jaar. In het voorjaar zijn wij begonnen met een onderzoek naar zakelijke telefonie in samenwerking met Telecompaper. De meest opvallende uitslag van het onderzoek was dat zakelijk Nederland minimaal 65 miljoen euro kan besparen door het optimaliseren van hun mobiele telefonie. Wilt u meer lezen over de resultaten? Dat kan in de samenvatting in deze nieuwsbrief, daar kunt u ook het hele onderzoek downloaden.

Niet alleen wij zijn druk geweest met het houden van een onderzoek, ook Truphone heeft zich hiermee beziggehouden. Bij hen bleek dat het landenpakket van Truphone World aangepast moest worden en dit hebben zij dan ook gedaan. KPN en T-Mobile hebben voornamelijk doorontwikkeld binnen hun eigen aanbod. KPN verhoogt onder andere het aantal MB’s en T-Mobile realiseert landelijke dekking voor 4G.

Naast de bij u reeds bekende providers, hebben wij sinds deze zomer ook een partnership met Ziggo afgesloten. Bent u geïnteresseerd wat deze aanbieder op het gebied van zakelijke (mobiele) telefonie en internet biedt, dan lichten wij dit toe in het laatste artikel.

Veel leesplezier!

Brian Polling, brian@pit.nl

Zakelijk Nederland kan minimaal 65 miljoen besparen door optimalisatie mobiele telefonie PIT logoIn mei heeft Telecompaper in opdracht van Partners in Telecom een onderzoek naar de zakelijke mobiele telefoniemarkt gedaan. De conclusie uit dit onderzoek is dat bedrijven in Nederland jaarlijks tientallen miljoenen euro’s verspillen door het niet goed regelen of geregeld hebben van hun mobiele telefonie.
Lees verder

Truphone voegt vijf nieuwe landen aan Truphone World toe TruPhone logoBinnen de Truphone Zone is het mogelijk om op dezelfde manier te kunnen bellen, sms’en, e-mailen en surfen als thuis. U kunt zelfs tot acht internationale nummers uit de Truphone Zone op één sim activeren, zodat u verbonden blijft waar u ook bent. De Truphone World abonnementen geven u daarnaast rust wanneer u onderweg bent, door middel van een uitgebreide bundel met belminuten, sms en data in 66 landen.
Lees verder

T-Mobile biedt landelijke 4G-dekking
T-Mobile Logo

Vanaf oktober 2015 zal T-Mobile landelijke 4G-dekking gaan bieden. Dit houdt in dat 95% van alle Nederlandse inwoners die T-Mobile als provider heeft, ook daadwerkelijk 4G kan gebruiken. In augustus staat in de hele Randstad 4G aan op de 900 MHz frequentie voor verbeterde en versterkte 4G-dekking, binnenshuis en in de buitengebieden.
Lees verder

Nieuw! Ziggo (mobiele) telefonie en Internet
Ziggo Logo

Sinds kort bieden wij via PiT ook de mogelijkheid om te kiezen voor Ziggo Zakelijk. Via Ziggo kunt u kiezen voor internet, mobiele telefonie en vaste (hosted) telefonie. Deze provider heeft de afgelopen jaren naam gemaakt en de laatste tijd ook zeker op het gebied van zakelijke telefonie.
Lees verder

KPN Telecom Logo Op 1 juni jongstleden zijn er enkele wijzigingen doorgevoerd bij Zakelijk Mobiel en KPN EEN. De belangrijkste wijzigingen vindt u hieronder:

  • Zakelijk Mobiel Bundel (SO) krijgt 500 MB in plaats van 250 MB
  • Zakelijk Mobiel Bundel XL (SO) krijgt 1 GB in plaats van 500 MB
  • Zakelijk Mobiel Onbeperkt (SO) krijgt 10 GB in plaats van 3 GB
  • Zakelijk Mobiel Onbeperkt XL (SO) krijgt 20 GB in plaats van 8 GB
  • Daarnaast krijgt Zakelijk Mobiel Onbeperkt XL (SO) aanvullend elke maand 1 GB in de EU, 300 minuten bellen/gebeld worden in de EU en 300 minuten bellen vanuit Nederland naar EU-nummers*
* Dit EU-verkeer is individueel (geen groepstegoed) en is niet mee te nemen naar volgende maanden. Na de inbegrepen MB’s en minuten geldt het reguliere tarief zoals hierboven vermeld (of, indien geactiveerd, de Zakelijk Mobiel triggering voordeelbundels)