Brian Polling

De laatste nieuwsbrief van Partners in Telecom is al een tijd geleden en er hebben de afgelopen periode dan ook heel wat ontwikkelingen plaatsgevonden. Niet alleen in het land van telefonie, maar ook bij ons. Afgelopen maand zijn wij officieel naar het WTC Amsterdam verhuisd.

Er is onlangs een nieuwe mobiele provider in Nederland actief genaamd TruPhone. Deze provider is voornamelijk interessant voor bedrijven die hoge belkosten maken met internationale telefoongesprekken. Bij TruPhone is binnen 66 landen (waaronder USA en China) een gunstig tarief van toepassing. Ook is het mogelijk om bij TruPhone verschillende internationale telefoonnummers op één simkaart te activeren. Deze zogeheten TruPhone landen zijn: Australië, Duitsland, Engeland, Hong Kong, Nederland, Polen, Spanje en de Verenigde Staten.

Naast een nieuwe provider hebben ook de bekende providers aanpassingen gedaan de afgelopen periode. Vodafone en Telfort hebben de buitenland bundels uitgebreid, zo heeft u nu meer belminuten en SMS-tegoed voor dezelfde prijs. Verder heeft KPN verschillende databundels vergroot en heeft u de mogelijkheid om uw data-abonnement te verlengen op basis van Zakelijk Groepsim.

Kortom, we staan niet stil!

Brian Polling, brian@pit.nl

Bespaar met TruPhone op uw internationale mobiele kosten TruPhone logoHet zal u wellicht niet zijn ontgaan, maar er is een nieuwe zakelijke mobiele aanbieder in Nederland. TruPhone is vooral gericht op internationaal georiënteerde bedrijven, gebruikers die veel reizen en hoge internationale mobiele kosten maken. Met TruPhone kunt u binnen 66 landen gebruik maken van een bel- en smsbundel en heeft u voor deze landen tevens de keuze uit verschillende data bundels (300MB, 500MB, 1GB en 2GB).
Lees verder

KPN past Data Only abonnementen en data bundels aan KPN logoMaakt u gebruik van een KPN Data Only abonnement in combinatie met KPN Zakelijk Mobiel Onbeperkt (XL)? Dan kunt u ervoor kiezen om geld te besparen en de losse data abonnementen te verlengen op basis van Zakelijk Groepsim. Heeft u enkel een KPN Zakelijk Mobiel Onbeperkt (XL) abonnement? Ook u heeft dan voordeel, uw MB is van 1GB naar 3GB gewijzigd en bij de XL Abonnementen van 5GB naar 8GB.
Lees verder

Vodafone verhoogt internationale dagbundels
Vodafone logo

De Alles-in-1 op Reis Dagbundel en de Data Dagbundel Wereld zijn bij Vodafone verhoogd. De verhoging van deze bundels heeft automatisch plaats gevonden, u hoeft hiervoor dan ook niks aan te passen. Enkel de oude Alles-in-1 op Reis Dagbundel (€ 1,68 per dag) is niet aangepast.
Lees verder

Telfort ZakelijkHet is nu ook bij Telfort mogelijk om modules te activeren voor data verbruik en bellen binnen EU landen. Hieronder een overzicht van de beschikbare bundels:

Roaming bundels
Minuten of MB's
Per bundel
Maximaal
Internet maandbundel EU
100 MB
€ 5,00
2000 MB
Bel maandbundel EU
100 Minuten
€ 5,00
2000 Minuten