Brian Polling

De vakantieperiode zit er weer op en ondanks dat we in Nederland geen echte zomer hebben gehad, zijn de meeste mensen alweer volledig aan het werk! Ook bij Partners in Telecom hebben we niet stil gezeten en hebben wij weer een aantal interessante nieuwtjes onder elkaar gezet.

De providers denken deze tijd volop mee met de ondernemers en komen met nieuwe diensten en aangepaste tarieven. KPN komt de zakelijke klant tegemoet bij het vervangen van simkaarten en Telfort komt met twee nieuwe, aanvullende diensten. Deze diensten zorgen ervoor dat er flexibeler gewerkt kan worden en dat de bereikbaarheid beter wordt.

Ook Partners in Telecom denkt mee met haar klanten en na tal van acties voor het goede doel, is deze keer CliniClowns aan de beurt. Wij dragen een extra steentje bij de aankomende tijd en hopen dat onze klanten daar ook aan bij willen dragen!

Veel leesplezier.

Brian Polling, brian@pit.nl

Beschikbare Nederlandse 06-nummers raken op Mobiele telefonieVolgens de Autoriteit Consument & Markt is inmiddels 91 procent van de beschikbare telefoonnummers verstrekt, goed voor 54,5 miljoen nummers. Als het aantal 06-nummers uiteindelijk opraakt, kan dit grote gevolgen hebben voor de economie. De kans dat er een nummer bij komt is groot, waardoor alle nummers straks omgenummerd zouden moeten worden. Om het omnummeren te voorkomen, wil ACM nu dat er twaalfcijferige 097-nummers worden gebruikt voor internettoepassingen zoals bijvoorbeeld pinapparaten en tablets.
Lees verder

Telfort biedt nieuwe diensten voor de zakelijke markt Telfort logoOp 1 augustus komt Telfort Zakelijk met twee nieuwe opties waardoor ondernemen nog makkelijker zal worden, namelijk VastMobiel Integratie en InVerbinding. VastMobiel zorgt voor bereikbaarheid zoals elke ondernemer dat wenst, op kantoor of onderweg, het mobiele toestel is een volwaardig onderdeel van de telefoniecentrale. Als aanvulling komt Telfort Zakelijk met de handige applicatie InVerbinding, waarmee collega’s altijd kunnen samenwerken en kunnen zien wie beschikbaar is op welk moment. Een interessante aanvulling op het bestaande aanbod.
Lees verder

Partners in Telecom steunt CliniClowns
Filler
Cliniclowns

Inzamelen is goed voor het milieu, maar met de opbrengst van het inzamelen van lege cartridges en mobiele telefoons steunt Partners in Telecom nu ook CliniClowns op deze manier. Sinds 2012 ondersteunen Partners in Telecom en NDI het goede doel niet alleen op het gebied van ICT en telefonie, maar ook financieel. Om een extra steentje bij te dragen staat er vanaf vandaag een inzamelingsbox op het kantoor in WTC Amsterdam. Voor elke bruikbare cartridge komt daar nu €0,40 bij en voor elke mobiele telefoon €3,00.
Lees verder

T-Mobile introduceert T-Mobile Zakelijk
Filler
T-Mobile logo

Vanaf begin juli is het ook mogelijk om bij provider T-Mobile een zakelijk abonnement af te nemen. T-Mobile Zakelijk is er voor ondernemers die altijd onbeperkt willen bellen, indien gewenst ook naar en tussen landen in de EU en de VS. Behalve bellen kan er ook gekozen worden voor een databundel van 0 MB tot Oneindig. Een deel van de MB’s is ook internationaal te gebruiken.

Met deze nieuwe abonnementsvorm speelt T-Mobile in op het nieuwe flexibele werken. T-Mobile Zakelijk vervangt het bestaande T-Mobile Helder.

Vervangende simkaart vanaf nu gratis bij KPN
Filler
KPN logo

Provider KPN past het simkaartbeleid aan voor klanten met een zakelijk abonnement en trekt het beleid hiermee gelijk aan dat van Telfort. Waar voor een vervangende simkaart voorheen €17,00 in rekening werd gebracht, worden deze kosten nu niet meer doorbelast. De prijsaanpassing geldt alleen voor klanten met een enkele simkaart. Het tarief voor het vervangen van een DuoCard wijzigt vooralsnog niet.