ORGA is wereldleider in de ontwikkeling en productie van state-of-the-art waarschuwingslampen, radarresponsbakens, misthoorns, mistmelders en vele andere navigatiehulpmiddelen, evenals verlichting, zonne-energievoorzieningssystemen en explosiebewijs oplossingen voor klanten in de luchtvaart, offshore en petrochemische industrie.


ORGA werkt inmiddels meer dan 15 jaar samen met Partners in Telecom (PIT). De oorsprong van de samenwerking vindt zich in de korte lijnen die PIT heeft met de providers. Daarnaast werkt PIT zeer dicht op het proces.  Zoals Timo Doel (IT manager ORGA) aangeeft: “communiceren met die partijen is heel lastig, en PIT spreekt die taal vloeiend. Met name voor mobiele telefoons, ontzorgd PIT ons daarmee.” PIT is neutraal dus provider onafhankelijk en zorgt vanuit deze rol voor de beste deals voor ORGA. 

 

PIT voert ieder kwartaal een factuuranalyse uit voor ORGA, dit zorgt voor optimale controle van de mobiele base en het gebruik. Per kwartaal wordt er per nummer goed geanalyseerd en zo krijgt ORGA de trend per gebruiker te zien en wat te doen om hun abonnementen te optimaliseren. Zo kan ORGA snel inspringen op trends bij gebruikers, en zien waar ze mogelijk geld kunnen besparen. Dit in combinatie met de communicatie met de providers maakt het voor Timo een absolute win-win relatie die gekenmerkt wordt door vertrouwen. Zoals Timo zelf aangeeft, “met PIT praat ik duidelijke taal, de vertaling daarvan naar de providers toe verzorgt PIT op haar beurt”. Het vertrouwen werd in 2016 extra onderstreept door een uitbreiding van de dienstverlening, PIT levert en beheert sinds medio 2016 ook de glasvezelverbinding van ORGA.