Goedemensen projectprofessionals bemensen projecten binnen het financiële- en inkoopdomein. Zo leveren ze bijvoorbeeld business- en financialcontrollers, projectcontrollers met kennis van Europese subsidies, inkopers voor investeringsgoederen en inkopers voor aanbestedingstrajecten.

 

Sanne Dorlijn is door Goedemensen gedetacheerd bij Boehringer Ingelheim als inkoper. Boehringer Ingelheim is één van de toonaangevende farmaceutische bedrijven in de wereld.

 

Partners in Telecom (PIT) beheert meer dan 500 mobiele abonnementen voor Boehringer Ingelheim. Vanuit haar rol als interim inkoper had Sanne veel te maken met Partners in Telecom (PIT). Zo is er vanaf januari 2017 een intensieve samenwerking ontstaan tussen Sanne als inkoper en PIT als leverancier.

 

Sanne was gewend direct te schakelen met de telecomaanbieder maar dit zorgt niet altijd voor een gevoel van ontzorgen. Met Partners in Telecom was dit wel het geval en kon zij al haar vragen kwijt aan één loket. Sanne: “de afgelopen maanden heeft PIT mij doen inzien wat een verlengstuk van je telecom je eigenlijk nodig hebt als je de kennis niet in huis hebt. Het is erg prettig om mijn vragen bij PIT te mogen droppen en een goed en vooral snel antwoord te krijgen. Inderdaad een Partner die mee denkt en niet alleen voor eigen gewin gaat.”