"Via een bevriende relatie zijn wij in contact gekomen met Partners In Telecom en vanaf de eerste gesprekken in 2004 zijn wij zeer content over de samenwerking met PIT" vertelt Bernard Koolhaas, Facility manager van Brother International (Nederland) BV


In het begin heeft PIT onze mobiele contracten verzorgd en later hebben wij dat uitgebreid met het beheer en adviezen voor deze contracten. Verder heeft PIT voor ons de glasvezel aansluiting verzorgd en zijn wij momenteel met hun in gesprek over de vaste telefonie.

Onze ervaring is dat PIT goed luistert naar onze wensen en in goed overleg komt met een passend en duidelijk voorstel. De communicatie verloopt snel en soepel, de medewerkers weten waarover het gaat en komen hun afspraken na. De werkzaamheden die PIT tot nu toe voor ons gedaan heeft hebben ook duidelijk bijgedragen aan een efficiëntere organisatie op het gebied van de telecom.

Kortom, precies die dienstverlening die wij zoeken voor deze zaken en wij hopen op deze manier nog lang van hun diensten gebruik te kunnen blijven maken.