"De samenwerking met Partners in Telecom begon met de verhuizing van onze vaste telefonie naar een nieuwe infrastructuur" vertelt Paul van Meeuwen, directeur van Vertical Vision International. "Al snel vielen mij er de professionele aanpak en korte communicatielijnen op. Bij vraagstukken geen trage helpdesk, maar altijd capabele mensen aan de andere kant van de lijn die je probleem snappen en het voor je oplossen. Logischerwijs werd Partners in Telecom ook verantwoordelijk voor alle zaken rondom onze mobiele telefonie.


Wij werken met 20 collega's en verblijven regelmatig voor zaken in het buitenland. Omdat tegenwoordig ook de smartphones deel uitmaken van het mobiele telefoonpakket, is een kritische monitor op onze telefoonkosten al met al van groot belang. Doordat Partners in Telecom iedere twee jaar standaard al onze abonnementen vergelijkt met ons belgedrag, weten we dat we altijd het meest voordelig uit zijn.

Het is jammer voor de vele concurrerende providers die ons regelmatig benaderen met interessante aanbiedingen, maar die maken gewoonweg geen kans. Samengevat is de grote kracht van Partners in Telecom eenvoudig uit te leggen: het zijn ondernemers, dat merk je en is wel zo prettig!"