Partners in Telecom biedt sinds 1999 gedegen en onafhankelijk advies op het gebied van telecommunicatie, internet en datacommunicatie. Door ons omvangrijke netwerk van partners in telecommunicatie zijn wij in staat de volledige telefonie van bedrijven te beheren, optimaliseren en de kosten te beheersen. U vindt in ons een partner waarbij u één aanspreekpunt heeft voor al uw telecomvraagstukken. Zowel commerciële als helpdesk gerelateerde vragen; van het aanvragen van nieuwe diensten tot het aanpassen van bestaande diensten. Op elk gebied staan wij voor u klaar. Hierbij staan persoonlijke aandacht, een snelle afhandeling en gerichte service voorop.

Sinds januari 2013 is Partners in Telecom gefuseerd met NDI ICT Solutions. In voorgaande jaren werkten wij al nauw samen en hadden we al een groot aantal gezamenlijke klanten. Wij zagen dat de combinatie van mobiele telecommunicatie en IT steeds belangrijker werd. Door onze krachten te bundelen, bieden wij nu samen het meest complete ICT-aanbod voor iedere ondernemer.

Samenwerken met Partners in Telecom houdt in dat er sprake is van het geheel of gedeeltelijk uitbesteden van het beheer van uw telecommunicatie. Praktisch gezien betekent dit voor uw organisatie een aanzienlijke besparing. De tijd en energie die nodig is voor optimaal telecombeheer wordt namelijk volledig uit handen genomen. Waar wij kennis, netwerk en ervaring aanwenden om het beheer voor u gemakkelijker en voordeliger te maken, kunt u zich weer optimaal op uw kernactiviteiten richten.