Brian Polling

Het eerste half jaar is bijna voorbij en dat de aankomende periode anders gaat zijn, dat is zeker. Na zestien jaar heeft mijn goede vriend en compagnon Daan Choy gekozen voor een nieuwe uitdaging en wij zullen hem hier zeker gaan missen. De werkzaamheden van Daan zijn overgenomen door onze accountmanagers en voor al uw vragen kunt u dan ook bij hen terecht.

Bij velen onder ons is de wifi hotspot van Ziggo al bekend, maar vanaf heden biedt ook KPN deze mogelijk. Het voordeel van KPN tegenover Ziggo op dit punt is dat KPN wereldwijd hotspots biedt. Op deze manier kunt u ook in het buitenland makkelijk gebruik maken van uw wifi en bespaart u op de kosten van uw data-abonnement.

Niet alleen KPN ontwikkelt door, maar ook dochteronderneming Telfort innoveert. De data-abonnementen van Telfort zijn namelijk officieel goedgekeurd door Apple, u kunt uw simkaart nu ook voor uw iPad gebruiken. Ondanks deze doorontwikkeling bij Telfort staat de digitalisering van de facturen wel even stil. Nog niet iedereen krijgt zijn factuur per e-mail, terwijl dit wel in de planning stond.

Veel leesplezier!

Brian Polling, brian@pit.nl

Wifi in binnen- en buitenland voor KPN-gebruikers KPN logoBuiten op straat, op vakantie, waar u ook bent als KPN-klant kunt u nu overal gebruik maken van wifi. Iedere KPN ÉÉN, Mobiel Onbeperkt, Zakelijk Mobiel of Data-Only gebruiker kan nu gratis een KPN wifi account aanmaken op www.kpn.com/kpnwifi. Nadat u een account hebt aangemaakt, krijgt u toegang tot 600.000 Fon HotSpots in Nederland en meer dan veertien miljoen wereldwijd.
Lees verder

Telfort data-abonnement ondersteund door Apple Telfort ZakelijkVanaf heden wordt het gebruik van data-abonnementen (CCBS) officieel door Apple ondersteund. Door uw Telfort Zakelijk data simkaart in uw iPad te stoppen, krijgt u automatisch een ‘aanbieder-instellingen’-update. U wordt geüpgraded naar Telfort 18.1, na deze update is uw iPad gebruiksklaar voor de Telfort zakelijk data simkaart.
Lees verder

Update: facturatie per e-mail
Telfort Zakelijk

Zoals wij u in onze laatste nieuwsbrief al vertelden, en u hoogstwaarschijnlijk zelf ook heeft gemerkt, stuurt Telfort de facturen enkel nog per e-mail. Tot en met februari hebt u de factuur zowel digitaal als per post ontvangen, maar vanaf maart is enkel de digitale factuur nog in omloop voor Servi-klanten.
Lees verder

Sneller 4G-internet bij Telfort
De snelheid van 4G-internet wordt verhoogd. De snelheid gaat van 25Mbit/s download en 10Mbit/s upload naar een snelheid van maar liefst (maximaal) 150 Mbit/s download en 50Mbit/s upload (Servi-aansluitingen uitgezonderd).

Extra voordeel voor T-Mobile Helder Europa-gebruikers
Vanaf 19 mei krijgen bestaande en nieuwe gebruikers van Helder Europa, naast onbeperkt bellen vanuit het buitenland (Europa Zone 1) naar Nederlandse telefoonnummers, ook 100 minuten bellen van Nederland naar de landen die in Europa Zone 1 vallen voor dezelfde prijs. Maakt u gebruik van dit abonnement, dan profiteert u automatisch van deze extra’s.