Daan Choy

De tijd vliegt voorbij aan het einde van het jaar. Sinterklaas is nog maar net het land uit en velen van ons zijn al druk bezig met het mooi en feestelijk aankleden van het kantoor. Bij PiT zijn wij de afgelopen tijd ook druk geweest met het creëren van een nieuwe look, maar dan voor onze website. Een nieuw design waar wij trots op zijn en een overzichtelijke structuur, maar nog steeds dezelfde functionaliteit zoals u van ons bent gewend.

KPN blijft zich ook steeds verder ontwikkelen en het aanbod wordt steeds breder. Vanaf heden is het mogelijk om een bundel af te sluiten, waarmee u nog voordeliger naar buitenlandse telefoonnummers kunt bellen. Ook biedt KPN nu de mogelijkheid om contracten 6 maanden voor afloop van het contract al te verlengen.

Verbeteringen volop in het land van mobiele telefonie, Telfort heeft het proces rondom een contractovername aanzienlijk verbeterd en Vodafone heeft data-abonnementen die geldig zijn in het buitenland. Maar helaas zijn er ook veranderingen waarvoor betaald moet gaan worden, Vodafone en KPN bieden namelijk vanaf heden geen gratis DUO-simkaarten meer aan.

Kortom we staan niet stil, veel leesplezier!

Daan Choy, daan@pit.nl

KPN biedt nieuwe voordeelopties voor bellen naar het buitenland KPN LogoVanaf 2 december 2013 zijn er twee nieuwe voordeelopties beschikbaar voor het bellen vanuit Nederland naar buitenlandse telefoonnummers. Wanneer u hier gebruik van wilt maken kunt u kiezen uit twee bundels, een bundel voor binnen de EU of een bundel voor buiten de EU.
Lees verder

Telfort verbetert het proces voor contractovernames Telfort ZakelijkHet overnemen van een mobiele telefonie contract bij Telfort Zakelijk was al mogelijk, maar Telfort Zakelijk heeft het proces hiervoor aanzienlijk verbeterd. Het communicatieproces is vereenvoudigd en een contractovername van Telfort Zakelijk naar Telfort Zakelijk is geheel kosteloos.
Lees verder

Vodafone & KPN bieden geen 'standaard DUO-simkaart' meer aan
SIMS

Bij verschillende abonnementen van Vodafone en KPN kreeg u voorheen standaard een DUO-simkaart, dit wordt helaas niet meer kosteloos aangeboden. Wanneer u gebruik wilt maken van een DUO-simkaart, dan is dit mogelijk tegen een vergoeding.
Lees verder

Verlenging KPN contracten
Vanaf heden kunt u uw KPN-contract 6 maanden, in plaats van 4 maanden, voor afloop van het huidige contract verlengen.

Vodafone data abonnementen
Wanneer u na 01-09-2013 een data abonnement heeft aangeschaft of verlengd, dan is deze ook bruikbaar in het buitenland (voordeellanden). U heeft een tegoed van 1 GB, dit tegoed is voor uw spraaknummer en wordt gedeeld met de Multi-Sim.