Brian Polling

Het nieuwe jaar is al even van start, maar nu wij de resultaten binnen hebben van de klanttevredenheidsmeting 2013 willen wij toch nog even terugblikken op vorig jaar. Het afgelopen jaar was het eerste jaar dat wij officieel samen waren met NDI en wij zijn blij dat jullie net als ons hier erg tevreden over zijn. Een 8.1 als gemiddeld rapportcijfer en de lovende woorden over de PiT medewerkers, hebben ervoor gezorgd dat wij vol enthousiasme aan 2014 zijn begonnen.

We hebben nu al mogen genieten van de eerste warme zonnige dagen en daarmee krijgen wij al goed zin in de zomer. Daarbij zorgt Vodafone voor nog meer zin in (zonnige) verre bestemmingen, vanaf heden krijgt u bij de Vodafone Dag Reisbundel Wereld namelijk 30MB in plaats van 10MB.

Verder vindt u in deze newsflash informatie over de digitalisering van T-Mobile en de vergrote SMS bundel van Telfort.

Kortom we staan niet stil, veel leesplezier!

Brian Polling, brian@pit.nl

Resultaten klanttevredenheids-meting Partners in Telecom PITIn januari heeft u van ons PiT's eerste klanttevredenheids-meting ontvangen. Als eerste willen wij iedereen bedanken die deze voor ons heeft ingevuld en, zoals beloofd, brengen wij u via deze weg op de hoogte van de resultaten. Wij zijn blij met de ontvangen cijfers en met een gemiddelde van een 8.1 zijn wij dan ook zeker tevreden.
Lees verder

Vodafone past aantal MB aan bij ‘Reis Dagbundel Wereld’ Vodafone logoGaat u binnenkort op reis naar een land die niet onder de voordeellanden van Vodafone valt en wilt u toch af en toe gebruik maken van internet en uw mail? Dan kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van de internet Reis Dagbundel Wereld. Vanaf heden kunt u gebruik maken van 30MB per dag, terwijl dit voorheen maar 10MB per dag was.
Lees verder

T-Mobile stapt over naar digitale factuur
T-Mobile

Iedereen die gebruik maakt van T-Mobile Zakelijk en betaalt via een automatische incasso zal zijn factuur vanaf 1 mei 2014 alleen nog kunnen bekijken via T-Mobile Beheer. Iedere maand wordt uw nieuwe factuur hier voor u klaargezet. Wanneer u uw factuur per acceptgiro betaalt, dan blijft dit hetzelfde en zal u uw factuur nog gewoon per post ontvangen.
Lees verder

Telfort verhoogt SMS Bundel
Telfort Zakelijk

Met Telfort Zakelijk OpMaat kunt u zelf het best passende abonnement samenstellen. De SMS Bundel was voorheen altijd 1000 berichten voor € 10,- (ex BTW), maar deze is nu verhoogd naar 5000 berichten voor dezelfde prijs.
Lees verder