Is vaste telefonie voor u ook nog een veelgebruikte vorm van communicatie? Is uw huidige oplossing voor vaste telefonie wel het voordeligste of is het voordeliger om bijvoorbeeld gebruik te maken van VoiP (Voice over IP)?

Met een factuuranalyse brengen we uw kosten in kaart en kijken we op welke punten besparing en verbetering mogelijk is. Wanneer u er voor kiest om gebruik te gaan maken van een andere oplossing, zorgen wij voor de realisatie met de aanbieder naar keuze. Alle benodigde werkzaamheden worden uitgevoerd door betrokken partners en op deze manier hoeft u er zelf geen onnodige energie in te steken. Wanneer alle aanpassingen zijn doorgevoerd, dan kunt u bij ons terecht voor het beheer van uw vaste telefoniepakket.


In de praktijk
Bij Partners in Telecom kunnen we uw huidige pakket van vaste telefonie analyseren en beoordelen of u daadwerkelijk gebruik maakt van de voordeligste en meest praktische oplossing. Naast levering van VoiP en analoge, ISDN2, ISDN20, ISDN30-aansluitingen kunnen wij ook thuiswerkplekken met vaste telefonie realiseren.

Heeft u meerdere klanten op grote afstand? Dan kunnen audio/video conference een toegevoegde waarde zijn. Wilt u meer servicegericht zijn naar particulieren dan kunnen wij Teleservice (0800/0900 nummers) voor u realiseren. Voor iedere situatie helpen wij graag zoeken naar een passende oplossing.

Flexibel gebruik
Is uw bedrijf in de groei en gaat u naar een groter bedrijfspand of verhuist u naar een locatie die beter bereikbaar is? Wij kunnen uw bestaande telefoonaansluitingen laten meeverhuizen. Wilt u naar aanleiding van een factuuranalyse overstappen, dan is een contractovername ook een mogelijkheid waar wij alle nodige begeleiding bij bieden.

Geïnteresseerd?
Bel ons voor een afspraak op 088-0884322 of mail ons op info@pit.nl. We komen graag bij u langs om te bespreken hoe we u het beste kunnen helpen.

Partners in Telecom
Door ons omvangrijke netwerk van partners in telecommunicatie zijn wij in staat de volledige telefonie van bedrijven te beheren, te optimaliseren en de kosten te beheersen. Samenwerken met Partners in Telecom houdt in dat er sprake is van het geheel of gedeeltelijk uitbesteden van het beheer van uw telecommunicatie. Met ruim 10 jaar ervaring in de telecommunicatie helpen wij u graag!