Vanaf € 319,00

 

 

5.1” Quad HD Super AMOLED, 2560 X 1440 (577ppi), 4GB RAM (LPDDR4), microSD, IP68, NFC, MST, WiFi, LTE, 3,000mAh, Android 6.0 (Marshmallow)

Samsung Galaxy SM-G930F, Single SIM, Android, NanoSIM, HSPA+, LTE, Micro-USB

Redefine what a phone can do Wij veranderen de manier waarop jij je ervaringen en herinneringen deelt. We verleggen de grenzen van wat een telefoon allemaal kan doen. Dit is het beste wat met een telefoon kan gebeuren. Ooit.

Galaxy S7 We hebben grote stappen voorwaarts gezet door veel obstakels weg te halen en revolutionaire ontwikkelingen door te voeren. De Galaxy S7 is ontworpen door naar naar jullie te luisteren. Vorm en functie zijn nu samengevoegd. Ook hebben we de nieuwste features geïntroduceerd waar we straks niet meer zonder kunnen. 
Design Er zijn geen concessies gedaan bij het ontwerpen van de Samsung Galaxy S7. Het resultaat is ongekende bruikbaarheid waarbij geavanceerde functies zijn gecombineerd met een naadloos gestroomlijnde vormgeving. De Samsung Galaxy S7 is gewoon prachtig om te zien en fantastisch om te gebruiken.

Materialen van topkwaliteit Wij hebben veel tijd besteed aan het perfectioneren van de rondingen van de Galaxy S7. Via een zelf-ontwikkeld proces genaamd 3D-thermoforming hebben we 3D-glas zodanig nauwkeurig vormgegevens dat het samenvalt met de curved metalen legering waardoor een schitterende naadloze, sterke behuizing uit één stuk ontstaat.

Water- en stof-bestendig Met de Galaxy S7 hoef je je geen zorgen te maken over vochtige oppervlakken voor je smartphone. Je kunt hem blijven gebruiken, zelfs nadat hij in het water is gevallen. Je kunt games spelen in het zwembad, selfies plaatsen op het strand en een taxi bellen in de regen. Dit toestel heeft een beschermingsklasse IP68.

Prestaties bij weinig licht Veel van de meest fotogenieke momenten in ons leven vinden plaats bij onvoldoende licht. We zijn binnen of de zon is al ondergegaan. Met de Galaxy S7 camera is dat geen enkel probleem. De helderdere F1,7 lens en de grotere 1,4 µm pixels op de beeldsensor vangen zoveel meer licht op dat je foto's er gewoon scherp en gedetailleerd uitzien.

  • De nieuwe Samsung Galaxy: van goed naar nog beter. Bij de S7 kun je het geheugen uitbreiden met een geheugenkaart en het toestel is stof- en waterdicht. Ook heeft de batterij een flinke boost gekregen: van 2550 mAh in de S6 naar 3000 mAh in de S7. Een ander hoogtepunt van deze smartphone is de camera. Deze heeft een resolutie van 12 megapixels. Wat deze camera uniek maakt is het vermogen om ook bij weinig licht heldere foto's te maken. De Samsung Galaxy S7 heeft hoge verwachtingen waar te maken, en doet dat met verve.
  • Standaard meegeleverd
  • • Handleiding
  • • Micro-usb-kabel
  • • Oplader
  • • Headset
Prijzen:
Samsung Galaxy S7 32GB
ART:
SM-G930FEDAPHN (Roze)
SM-G930FZWAPHN (Wit)
SM-G930FZKAPHN (Zwart)
SM-G930FZSAPHN (Zilver)
SM-G930FZDAPHN Goud
€ 319,00