Is mobiele telefonie van groot belang voor u en uw collega's? Welk aanbod is voor uw bedrijf het voordeligste? Met Mobiele Telefonie via Partners in Telecom krijgt u het beste aanbod voor de zakelijke markt.

Bij Partners in Telecom bieden wij de mogelijkheid om uw huidige factuur te analyseren, wij brengen uw kosten in kaart en kijken op welke punten besparing en verbetering mogelijk is. Daarna vergelijken wij deze binnen ons portofolio met betere en/ of goedkopere oplossingen. Wanneer één van deze opties u aanspreekt zorgen wij voor de realisatie met de provider naar keuze. Alle benodigde werkzaamheden worden uitgevoerd door betrokken partners en op deze manier hoeft u er zelf geen onnodige energie in te steken.


In de praktijk
Wijzigingen in abonnementen, modules en tarieven volgen elkaar in snel tempo op bij mobiele aanbieders. Daarnaast kunnen gebruikers van mobiele abonnementen tegenwoordig zelf vele aanpassingen doen, waardoor er (vaak onbedoeld) enorm hoge kosten kunnen veroorzaken.

Wij analyseren uw factuur van mobiele telefonie om te zien of er aanpassingen mogelijk zijn betreffende abonnementen en modules. Aan de hand van deze analyse kijkt Partners in Telecom samen met u welke optie het beste bij u past. Wilt u nog verder ontzorgt worden, dan kunt u ook gebruik maken van Mobiel Beheer , hiermee wordt uw factuur maandelijks geanalyseerd. Afwijkende kosten worden gerapporteerd, zodat gebruikers aangesproken kunnen worden op bepaald gedrag van het gebruik van het mobiele abonnement (denkt u hierbij aan betaalde sms diensten of apps). Deze proactieve controles kunnen uw organisatie behoeden voor enorme gebruikskosten.

Flexibel gebruik
Komen er nieuwe medewerkers in dienst? Partners in Telecom zorgt dat er direct een extra simkaart voor u klaarligt. Heeft u meer MB nodig voor een bepaald aantal medewerkers of een duo-sim? Wij kijken wat voor u de voordeligste oplossing is.

Geïnteresseerd?
Bel ons voor een afspraak op 088‑0884322 of mail ons op info@pit.nl. We komen graag bij u langs om te bespreken hoe we u het beste kunnen helpen.

Partners in Telecom
Door het omvangrijke netwerk van Partners in Telecom zijn wij in staat de volledige telefonie van bedrijven te beheren, te optimaliseren en de kosten te beheersen. Samenwerken met Partners in Telecom houdt in dat er sprake is van het geheel of gedeeltelijk uitbesteden van het beheer van uw telecommunicatie. Met ruim 10 jaar ervaring in de telecommunicatie helpen wij u graag!