Weet u zeker dat uw abonnementskosten marktconform zijn? Bent u tevreden over uw verbindingskwaliteit? Facturen analyseren, verbindingen controleren en nieuwe aansluitingen realiseren Partners in Telekom doet dit voor u.

Wij kunnen uitzoeken waarom uw bestaande internetverbinding traag is en specifieke problemen blootleggen en verhelpen. Met een factuuranalyse wordt gecontroleerd of uw abonnementskosten marktconform zijn en bekijken wij of er betere en/of goedkopere mogelijkheden zijn qua dienstverlening.


In de praktijk
Wanneer u na analyse besluit om een beter of goedkoper alternatief te gebruiken, of dit nu glasvezel of koper is, bekabeld of draadloos wij helpen u van aanvraag tot aansluiting. Wilt u na aansluiting ook geen omkijk meer hebben naar uw internet, dan kunt u kiezen voor Internet Beheer van Partners in Telecom. Dit beheer omvat alles wat u in de dagelijkse gang van zaken tegenkomt omtrent internetdiensten. U bespaart zichzelf de tijd en energie hiervoor.

Bent u opzoek naar een volledig op maat gemaakte oplossing of wilt u alles in één keer geregeld hebben voor verschillende locaties? Onze partner NDI ICT Solutions koppelt vestigingen onderling tot één groot beveiligd bedrijfsnetwerk. Bij storingen, afhankelijk van de afspraken, zijn de specialisten via één centraal aanspreekpunt 24 uur per dag voor u beschikbaar.

Flexibel gebruik
Gaat u met uw bedrijf verhuizen? Wij zorgen dat uw internet met u meeverhuist. Internet is volledig aan te passen aan de ontwikkelingen van uw organisatie. Heeft u meer bandbreedte nodig of internet op een tweede locatie? Wij regelen het voor u. Voor een vast bedrag per maand heeft u al deze flexibiliteit binnen handbereik.

Geïnteresseerd?
Bel ons voor een afspraak op 088‑0884322 of mail ons op info@pit.nl. We komen graag bij u langs om te bespreken hoe we u het beste kunnen helpen.

Partners in Telecom
Door ons omvangrijke netwerk van partners in telecommunicatie zijn wij in staat de volledige telefonie van bedrijven te beheren, te optimaliseren en de kosten te beheersen. Samenwerken met Partners in Telecom houdt in dat er sprake is van het geheel of gedeeltelijk uitbesteden van het beheer van uw telecommunicatie. Met ruim 10 jaar ervaring in de telecommunicatie helpen wij u graag!