Heeft u een tablet nodig die gesynchroniseerd kan worden met uw telefoon of juist andersom? Of bent u met uw nieuwe functie vaak onderweg en is een goede carkit een pré? Partners in Telecom kan alle producten in (mobiele) telefonie, ICT en accessoires voor u regelen. Heeft u altijd te weinig batterij onderweg, defecte toestellen op vakantie door zand en water wij denken met u mee en geven de juiste oplossing.

 

In de praktijk
We worden allemaal steeds mobieler, veel bedrijven bieden tegenwoordig dan ook het nieuwe werken aan wat dit nog verder bevorderd. Thuiswerken kan in veel situaties een vrije dag voorkomen, maar goede bescherming voor uw laptop of tablet tijdens het reizen is dan belangrijk. Of wanneer u altijd gebruik heeft gemaakt van een desktop, hoe weet u dan wat een goede laptop of tablet voor u is? Wij inventariseren wat u wilt en afhankelijk hiervan geven wij een aantal mogelijke opties.

 

Wanneer u hardware producten, zoals mobiele apparaten, conferencecall toestellen, gps apparaten en carkits bij ons afneemt, willen wij u zoveel mogelijk ontzorgen. Wij blijven dan ook het aanspreekpunt in geval van onverhoopte klachten en/of defecten. De communicatielijn blijft hierdoor voor u zeer kort. U hoeft ons maar te contacteren en wij zorgen voor de uitvoering van reparaties en lossen uw problemen op.

 

Flexibel gebruik
Heeft u tijdelijk een Wi-Fi spot nodig of een extra router? Dan regelen wij dit. Heeft u een nieuwe medewerker? Laat het ons even weten, dan hebben wij binnen 24 uur een nieuwe werkplek geïnstalleerd, inclusief de bijbehorende licenties.

Geïnteresseerd?
Bel ons voor een afspraak op 088‑0884322 of mail ons op info@pit.nl. We komen graag bij u langs om te bespreken hoe we u het beste kunnen helpen.

Partners in Telecom
Door ons omvangrijke netwerk van partners in telecommunicatie zijn wij in staat de volledige telefonie van bedrijven te beheren, te optimaliseren en de kosten te beheersen. Samenwerken met Partners in Telecom houdt in dat er sprake is van het geheel of gedeeltelijk uitbesteden van het beheer van uw telecommunicatie. Met ruim 10 jaar ervaring in de telecommunicatie helpen wij u graag!