Ziet u ook door de bomen het bos niet meer met alle varianten van mobiele abonnementen? Mogelijk betaalt u meer dan nodig is voor het gebruik van spraak en data op uw smartphone. Dat is jammer! Vaak is het vanzelfsprekend om vaste telefonie en internet goed geregeld te hebben, maar voor mobiele telefonie is dit minder het geval. Met een wijziging in het abonnement kan in veel gevallen worden bespaard op de telefoniekosten. Een factuuranalyse voor mobiele telefonie brengt in kaart waar voor u de besparingsmogelijkheden liggen.

 

In de praktijk

Wij kennen de grillen van de markt en zijn op de hoogte van de verschillende abonnementsstructuren en de wijzigingen die daarin worden aangebracht. Met een factuuranalyse inventariseren wij al uw kosten voor mobiele telefonie; we bekijken het belgedrag en het datagebruik van u en uw medewerkers en maken hier een overzicht van. Aan de hand van dit overzicht laten wij u zien welk abonnement, bij welke provider, het best bij uw gebruik past en het voordeligst is. Kiest u voor een aanpassing van de abonnementen of voor een andere provider, dan regelen wij dit kosteloos voor u.

 

Wat krijgt u?

Wij helpen u op weg in de complexe wereld van mobiele telefonieabonnementen. Wij luisteren naar uw verhaal, verdiepen ons in uw organisatie en vertalen uw wensen naar de mogelijkheden van mobiele telefonie. Dankzij de brede kennis en ervaring van PiT kunnen wij de besparingsmogelijkheden op het gebied van mobiele telefoniekosten voor u duidelijk in kaart brengen.

 

Door de vele providers en abonnementsvormen, is het veel werk om na te gaan wat voor u de beste en voordeligste optie is. PiT is volledig op de hoogte van de ontwikkelingen in telecomland en helpt u bij het afsluiten van een abonnement dat bij uw organisatie past. Is oversluiten voordeliger of kunt u volstaan met de aanpassing van modules? Wij vertellen het u!

 

Bij PiT bieden wij de mogelijkheid uw recente facturen te analyseren, wij brengen uw kosten in kaart en kijken op welke punten besparing en verbetering mogelijk is.  daarnaast zoeken wij binnen ons portfolio naar betere of goedkopere oplossingen voor u.

Wanneer één van de opties u aanspreekt, zorgen wij voor de realisatie ervan, met de provider naar keuze. Alle benodigde werkzaamheden worden uitgevoerd door de betrokken partners. Op deze manier hoeft u er zelf nauwelijks energie in te steken.

 

Om ervoor te zorgen dat u de gebruikskosten in de hand houdt, kunt u er ook voor kiezen ons uw mobiele telefonie te laten beheren. Hierbij houden wij het belgedrag van uw medewerkers in de gaten, waardoor excessen tijdig worden gesignaleerd. Door bijvoorbeeld het ophogen van een data- of sms-bundel kunt u soms gemakkelijk kosten besparen. PiT vervult dan de rol van uw eigen telecommanager.

 

Geïnteresseerd?
Bel ons voor een afspraak op 088‑0884322 of mail ons op info@pit.nl. We komen graag bij u langs om te bespreken hoe we u het beste kunnen helpen.