broken-iphoneMobiele apparaten zijn tegenwoordig essentieel om uw werk goed te doen. Wanneer deze defect zijn, is het belangrijk dat deze zo snel mogelijk worden gerepareerd. Bij NDI begrijpen wij hoe belangrijk dit is. Het is dan ook mogelijk, voor alle NDI-klanten, om hun mobiele apparaten via ons te laten repareren. Meestal duurt dit maar een half uur en is het vaak dezelfde dag nog geregeld.

 

Om deze snelle service te kunnen blijven bieden is het belangrijk dat u van tevoren contact met de servicedesk opneemt. Op deze manier kunnen wij zorgvuldig plannen en hoeft u niet langer te wachten dan nodig.

Wij kunnen alle soorten Apple en Samsung telefoons en tablets repareren. Natuurlijk hangt het wel af, van de beschadiging van het apparaat. Reparaties die wij kunnen verrichten zijn oa. het vervangen van frontglas, batterij (iPhone), ear speakers, camera's en trilmotoren.

Ook voor water- en vochtschade kunt u bij ons terecht. Bij water- en vochtschade kunnen wij helaas geen herstel garanderen, u betaalt hiervoor dan ook in eerste instantie alleen de onderzoekskosten. Indien reparatie mogelijk blijkt, dan brengen wij u op de hoogte van eventuele kosten. Wanneer we het mobiele apparaat niet meer kunnen repareren ontvangt u van ons een waterschaderapport, welke bruikbaar is voor de verzekering.