wtc-schipholSchiphol Telematics (ST) en NDI zijn gaan samenwerken op WTC Schiphol. Voor ons betekent dit weer een bedrijfsverzamelgebouw waar wij onze diensten mogen verlenen. Middels deze samenwerking bieden wij alle bedrijven die huren in het WTC Schiphol de mogelijkheid om de volledige ICT bij ‘ons’ onder te brengen. ST zorgt voor de C en NDI voor de IT.Sinds juni 2013 houdt NDI, geheel in lijn met de traditie, kantoor in het gebouw. Dit doen wij in het kantoor van het WTC Management op de begane grond. Dichtbij onze klanten is onze manier om de beste service te bieden.

Een belangrijke reden van de samenwerking is om bedrijven te ontzorgen op het gebied van ICT. Dankzij deze samenwerking delen ST en NDI alle relevante informatie én handelen wij serviceverzoeken gezamenlijk af. Hierdoor is zowel ST als NDI altijd op de hoogte en is het mogelijk snel en adequaat te handelen.

Nu wij met de meeste huurders kennis beginnen te maken, zijn ook de eerste afspraken een feit. Het is erg leuk om te zien dat de bedrijven op Schiphol veel gemeen hebben met klanten in de voor ons bekende gebouwen. Samen met ST gaan wij ons de komende jaren inzetten om bedrijven te ondersteunen in dat waar zij goed in zijn: ondernemen!