Logo DearBytesOp het gebied van ICT is NDI een alleskunner en als generalist is samenwerking met specialisten essentieel. Om die reden zijn wij een samenwerking aangegaan met DearBytes, dé IT Security Specialist van Nederland. In onze wereld zijn “bytes” overal en altijd en vanaf iedere locatie beschikbaar. DearBytes zorgt ervoor dat organisaties hier veilig gebruik van kan maken. Hun medewerkers zijn professionele cybercrime fighters. Zij leveren 24/7 strijd tegen actuele, digitale dreigingen. Dit doen zij door inzet van hun jarenlange kennis en ervaring.

Door toepassing van verschillende innovatieve oplossingen helpen zij graag bij het optimaliseren van de digitale beveiliging van bedrijven.

DearBytes is opgericht in 2001 en gevestigd in Den Haag en Beverwijk. Vanuit hun Security Operations Center beveiligen zij organisaties al jaren succesvol tegen digitale dreigingen. Sinds 2017 is DearBytes onderdeel van KPN.

Als aanvulling op onze dienstverlening gaan zij ons helpen bij het inzichtelijk maken van het maturity-level, hoe veilig is de omgeving en wat is de awareness van de gebruikers, van de IT-omgeving van onze klanten. Daarnaast helpen zij ook met het goed voorbereiden van onze klanten op de komst van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) op 25 mei 2018.

Over deze en andere onderwerpen op het gebied van beveiliging nemen wij de komende tijd contact op om snel, samen met DearBytes, een kop koffie te komen drinken en dit te bespreken. Als dit je te lang duurt dan kun je natuurlijk contact met ons opnemen.