KPN logoMaakt u gebruik van een KPN Data Only abonnement in combinatie met KPN Zakelijk Mobiel Onbeperkt (XL)? Dan kunt u ervoor kiezen om geld te besparen en de losse data abonnementen te verlengen op basis van Zakelijk Groepsim. Heeft u enkel een KPN Zakelijk Mobiel Onbeperkt (XL) abonnement? Ook u heeft dan voordeel, uw MB is van 1GB naar 3GB gewijzigd en bij de XL Abonnementen van 5GB naar 8GB.

 

Data Only Abonnementen
Als u gebruik maakt van een KPN Data Only abonnement in combinatie met een KPN Zakelijk Mobiel Onbeperkt, dan kunt u vanaf heden ervoor kiezen de losse data abonnementen te verlengen op basis van Zakelijk Groepsim. Hierdoor wijzigt het data-abonnement en wordt de databundel die actief is op uw Zakelijk Mobiel Onbeperkt (XL) abonnement ook beschikbaar voor het Zakelijk Groepsim abonnement. Het is in de meeste gevallen ook nog eens een stuk voordeliger, de kosten per maand voor Zakelijk Groepsim bedragen slechts € 5,00.

 

KPN Zakelijk Mobiel Onbeperkt (XL) verhoogt data bundels
Onlangs zijn de databundels van KPN Zakelijk Mobiel Onbeperkt en Zakelijk Mobiel Onbeperkt XL verhoogd. Bij Zakelijk Mobiel Onbeperkt is de bundel gewijzigd van 1GB naar 3GB en voor Zakelijk Mobiel Onbeperkt XL abonnementen van 5GB naar 8GB. Indien u al gebruikt maakt van een van deze abonnementsvormen is de bundel automatisch aangepast.