Hoe lang kunt u zonder uw smartphone? Mobiele apparaten zoals smartphones en tablets zijn vandaag de dag vaak nog belangrijker dan de computer op kantoor. Zo vanzelfsprekend als het is om IT, vaste telefonie en internet goed geregeld te hebben, zo ongebruikelijk is het om mobiele telefonie goed geregeld te hebben. Heeft u ook geen overzicht meer door alle varianten in de mobiele abonnementen? Of betaalt u meer dan nodig voor het gebruik van spraak en data op uw smartphone. Jammer!

In de praktijk
Nadat wij samen een abonnement hebben afgesloten die past bij uw organisatie, ontzorgen wij u waar mogelijk. Wanneer zekerheid, bereikbaarheid en voorspelbaarheid voor u belangrijk zijn, dan zorgt Partners in Telecom met Mobiel Beheer dat u controle heeft over de mobiele telefonie– en data-abonnementen. Wilt u nooit teveel betalen? Wij voeren maandelijks een factuuranalyse voor u uit. Hierbij kijken wij naar het bel- en internetgedrag van uw medewerkers, waardoor excessen tijdig kunnen worden gesignaleerd. Denk bijvoorbeeld aan het ophogen van een data- of SMS-bundel, hiermee kunt u soms al heel gemakkelijk kosten besparen.

 

Indien gewenst beveiligen wij uw apparaten met gebruikersprofielen, zodat alleen bepaalde, 'veilige' software kan worden geïnstalleerd. Als u uw smartphone of tablet kwijt bent dan zorgen wij dat alle data waarbij dit mogelijk is, direct wordt gewist. Ondertussen configureren wij voor u een smartphone, voorzien van uw eigen gegevens, zodat u snel weer aan het werk kunt. Zodra u weer een eigen toestel heeft ruilen wij het tijdelijke toestel om.

Flexibel beheer
Gaan uw medewerkers meerdere keren per jaar naar het buitenland? Geef uw planning hiervan door aan Partners in Telecom. Wij kijken met u mee, wanneer u welke bundel moet activeren en wanneer deze weer uitgeschakeld moet worden. In geval van verlies of diefstal helpen wij u snel weer op weg met een mobiel apparaat inclusief uw eigen data.

Geïnteresseerd?
Bel ons voor een afspraak op 088‑0884322 of mail ons op info@pit.nl. We komen graag bij u langs om te bespreken hoe we u het beste kunnen helpen.

Partners in Telecom
Door het omvangrijke netwerk van Partners in Telecom zijn wij in staat de volledige telefonie van bedrijven te beheren, te optimaliseren en de kosten te beheersen. Samenwerken met Partners in Telecom houdt in dat er sprake is van het geheel of gedeeltelijk uitbesteden van het beheer van uw telecommunicatie. Met ruim 10 jaar ervaring in de telecommunicatie helpen wij u graag!